Sociale Netwerken
Facebook Instagram

NS Undercover Express (11-3-2023)

Popkoor Undercover met de trein door Nederland langs de stationspiano’s 🪕🎼🎹🚃

Popkoor Undercover maakt op zaterdag 11 maart een treintournee langs de stationspiano’s van vijf grote Nederlandse stations. Reizigers op stations Delft, Den Haag, Tilburg, Breda en Rotterdam krijgen die dag een gratis concert van een half uur met een repertoire van hedendaagse popmuziek. Popkoor Undercover bestaat uit een enthousiaste groep zangers en zangeressen die zich in hun 10-jarig bestaan heeft ontwikkeld tot een koor van hoog niveau.

Waarom deze treintour?

Undercover-leden reizen graag met de trein en willen zich ook graag laten horen en zien aan de passerende medereizigers om zich heen. Tenslotte, muziek is een feestje! Met een repertoire van verfrissende Top40 hits, gecoverd onder leiding van vocal arrangeur Jeroen Zijp, kunt u rekenen op een half uurtje gezellige muzikaliteit. Dit is de tweede tour die ondernomen wordt. In 2019 is deze tour eerder succesvol geweest en dankbaar ontvangen.

Repetities worden gehouden in het gezellige, gemoedelijke Brabant aan Nationaal Park de Loonse- en Drunense Duinen. Deze gezellige en energieke groep mensen is ambitieus en streeft naar kwaliteit zonder het plezier en de ontspanning uit het oog te verliezen. Bovenal gaan zij voor vriendschap en respect voor elkaar.

Muzikaliteit kent geen grenzen! Dus ze gaan on tour 🎶Iedereen die belangstelling heeft voor Popkoor Undercover kan ze zien en ontmoeten op hun tour in Undercover-stijl op de volgende tijden:

(Let op, onder voorbehoud van verschuiving van de reistijden door oponthoud onderweg 😅)

Spoorprogramma treintour 11 maart bij de stationspiano:

  • Delft 10.30 uur
  • Den Haag CS 11.45 uur
  • Rotterdam 13.00 uur
  • Breda 14.45 uur
  • Tilburg 16.00 uur

Naast de stationsconcerten organiseert Undercover nog andere evenementen. Zondagmiddag 26 maart is er een borrelplankconcert in Kaatsheuvel. Houd de agenda dus in de gaten!

Wil je zelf graag meereizen onder een speciaal tarief van €20,-? Laat dit dan tijdig weten bij een van onze leden!