Sociale Netwerken
Facebook Instagram

Popkoor Undercover On Tour

De tweede editie van Popkoor Undercover On Tour is een feit. Zaterdag 11 maart jl. reisde Popkoor Undercover per trein naar een aantal grote stations waar een voor iedereen toegankelijke piano staat. De eendaagse tour begon in alle vroegte op het station in Tilburg, waar de leden zich. De stemming van het in paars en lila gestoken gezelschap was opperbest. De vertraging door een kapotte trein mocht de pret niet drukken. Iets later dan gepland vertrokken we.

De eerste stop was station Delft. Vol overgave verzorgde het energieke koor een weergaloos optreden voor het blij verraste passerende publiek. Er werd enthousiast meegezongen en meegeklapt met de uptempo nummers, zoals Symphony en Alles is Liefde, maar het publiek was ook ontroerd door de meer ingetogen nummers, zoals Creep, You are the reason en See you again. Deze vliegende start in Delft zette de toon voor de rest van de dag.

Vanwege de stakende boeren in Den Haag deze dag werd besloten om dit station niet aan te doen en door te reizen naar Rotterdam. Ook hier konden we rekenen op een welkome ontvangst in de centrale hal. Zeker weten dat sommige reizigers een trein later hebben genomen en de hele set zijn blijven staan. Na een welverdiende lunch was het per spoor door naar Breda. Helaas stond de piano hier niet op een centrale plek in de hal, waardoor er minder aanloop van reizigers was. Desondanks hebben we een fantastisch optreden neergezet voor vrienden en familie van de koorleden.

Tijd voor het laatste traject; Breda-Tilburg. Eenmaal gearriveerd was het dan toch echt tijd voor het laatste optreden van de dag. Op station Tilburg werden we opgewacht door vrienden en familie, waardoor deze laatste set ons allemaal echt een feestje was. Het reizende publiek kwam in grote getale op de klanken af en genoot zichtbaar van de nummers.  Wat een feestje om dit te kunnen doen als koor. Zingen is heerlijk, maar als anderen daarvan genieten, is het nóg leuker. We kijken terug op een leuk, gezellige, maar vooral muzikale dag; opnieuw voor herhaling vatbaar.