Sociale Netwerken
Facebook Instagram

Landgoedfair 2023

Een tropische dag met een muzikale verfrissing. De middag startte  binnen de muren van het witte kasteel. Een idyllische locatie in een bruisend dorp. Niet alleen een inzingmomentje, maar ook een kennismaking met de regisseuse/ choreografe van onze nieuwe show werd een fijne start van de drie blokken die we zouden laten horen die middag.

Over de brug van de kasteelgracht, langs het koetshuis vervolgden we ons pad naar achterin de kasteeltuinen. Niet het speciaal gebouwde terras, maar een tent die ons een schaduwrijke plek bezorgde, vormde ons podium. Op zoek naar de juiste stroomvoorziening voor onze live muzikanten konden we met onze gave setlist starten. Het publiek was enthousiast en verrast over onze zingende leden. Er werd dan ook met een tikje flair gezongen. Shape of you.. This is me!.. Anyone for you.. Fight song.. Ubuntu.. See you again.. Multicolor.. een kleine greep van songs die de oren streelden en de revue passeerden. En dan nog eindigen met een krachtige positief kritische note van onze per direct aangenomen regisseuse Anja 🤩.. de basis staat al.

Wij gaan ons het komende seizoen opmaken voor een nieuwe lustrumshow in de Voorste Venne Drunen. Het thema.. ❣️Connecting colours ❣️ Wordt vervolgd..