Sociale Netwerken
Facebook Instagram

Undercover Presenteert: This is Me!

This is me!
In maart 2020 hadden wij alles in de startblokken staan om een concert voor publiek te organiseren. De taken waren verdeeld, de zaal was vastgelegd en de sponsoring was aangevraagd en toegekend, maar door Corona moesten we alles stilzetten en annuleren.

Van fysiek naar digitaal concert
We besloten vrij snel om ons concert This is me! digitaal op te zetten. Een grote uitdaging voor ons allemaal omdat fysiek zingen met elkaar niet meer mogelijk was. Dit betekende voor de werkgroep terug naar de tekentafel en een nieuw concert samenstellen in digitale vorm.
De koorleden studeerden en zongen – thuis en individueel – alle liedjes voor het This is me! concert in én maakten filmpjes voor de digitale koorpresentatie. De muzikanten hadden de uitdaging om los van elkaar de muziek in te spelen en dit digitaal af te stemmen. De dirigent maakte digitaal dirigeervideo’s, zong oefenbanden in voor koorleden en bracht tenslotte de muziek en stemmen van de individueel opgenomen files bij elkaar tot één geheel. Hierna bracht een koorlid alles bij elkaar tot een digitaal concert.
Kortom – zoals past bij Popkoor Undercover – allemaal de schouders eronder en individueel de uitdaging aangaan om toch samen te werken en verbonden te blijven met elkaar in Corona-tijd.

Bekijk hier alvast de trailer van ons concert!

Muziek verbindt en geeft positiviteit
In ons concert This is me! laten wij zien hoe onze Corona-reis van afgelopen jaar is verlopen. Wij laten onszelf zien, zoeken verbinding met elkaar en zoeken ook verbinding buiten ons popkoor omdat wij de overtuiging hebben dat, in dit geval, de vrijwilligers en zorgmedewerkers absoluut de moeite waard zijn om “gezien” te worden.

Een bedankje voor de vrijwilligers en zorgmedewerkers
Ons concert heeft een sociaal-maatschappelijk tintje. Deze insteek past bij Popkoor Undercover. Wij bieden namelijk een aantal  geselecteerde vrijwilligers en zorgmedewerkers in onze regio ons concert gratis aan. Dit doen wij in overleg met diverse zorginstellingen en organisaties waar veel vrijwilligers werken.

Waarom vrijwilligers? Deze doelgroep wordt vaak vergeten en ze worden te vaak als vanzelfsprekend gezien. Wij willen deze doelgroep in het zonnetje zetten omdat deze mensen keihard nodig zijn om kwetsbare groepen in onze samenleving te ondersteunen.  

Waarom zorgmedewerkers? Deze mensen moesten het afgelopen jaar alle zeilen bijzetten om kwetsbare doelgroepen te verzorgen, soms ten koste van zichzelf. Ook hen willen wij een hart onder de riem steken en ze verrassen met ons This is me! concert.

The Making Of This Is Me!

zóveel beleving

Ons verzoek aan u
Er liggen nog meer leuke plannen op de plank maar deze moeten uiteraard wel bekostigd worden. Wij vragen daarom of u een donatie wilt geven voor ons This is me! concert zodat wij in de toekomst voldoende financiële armslag hebben om nog meer leuke projecten ten uitvoer te brengen. Ons streefbedrag is € 5.000,-.

Bent u nieuwsgiering geworden naar ons concert This is me!
Na een donatie van minimaal € 3,- krijgt u automatisch toegang tot het digitaal concert This is me!
Wij hopen echter dat u ons een warm hart toedraagt en een wat hoger bedrag doneert.

Doneer

Na uw donatie ontvangt u de link naar ons concert op het door u opgegeven e-mailadres. Hiermee kunt u het concert eventueel op een later tijdstip bekijken.

Namens alle leden van Popkoor Undercover. Heel veel kijk plezier en bedankt voor uw vrijgevigheid!